Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion
Press article of the 2022 edition
Wine Travel Award : "A double victory for the Côte-d’Or at the Worldwide œufs en meurette Championship"
Le Progrès : "Formée à l'Institut Bocuse, Joy-Astrid Blanchard est sacrée championne du monde de l'œuf en meurette"
Le Bien Public : "Joy-Astrid Blanchard, la cheffe du restaurant Chez Camille à Arnay-le-Duc, sacrée championne du monde de l'œuf en meurette"
Info Chalon : "CHAMPIONNAT DU MONDE OEUFS EN MEURETTE - Un Beaunois décroche le titre mondial en amateurs"
France Bleu : "Championnat du monde de l'oeuf en meurette : Valentin Lavisse, 22 ans, remporte le prix des apprentis"
Le Bien Public : "Œuf en meurette : ces 13 chefs qui rêvent de remporter le championnat du monde au Clos de Vougeot"
France Bleu : "Et si on décortiquait la recette des oeufs en meurette avec Joy-Astrid de "Chez Camille" à Arnay-le-Duc ?"
Vosges Matin : "Œuf en meurette : 4e championnat du monde les 8 et 9 octobre"
L'Est Républicain : "Œuf en meurette : 4e championnat du monde le week-end prochain"
Dijon Beaune Mag:"The Bocuse d'Or Davy Tissot will preside over the 2022 Poached Egg World Championship"
Burgundy Magazine:"It's good when it's Meurette".
Press article of the 2021 edition
France 3 "The 2021 world champion of the egg in meurette is Lyonnais: Grégory Cuilleron wins the timpani"
This is "Grégory Cuilleron: the chef from Lyon becomes world champion of the oeuf en meurette! "
BFM TV "Lyonnais chef Grégory Cuilleron 2021 world champion of the egg in red sauce"
The Republican East "Poached egg champions"
Class Tourism "2021 World Championship of Egg in Meurette at the Château du Clos de Vougeot "
Food and Sens "Grégory Cuilleron wins the World Egg Poached Championship "
France Blue:"The world championships of the egg in meurette are held this Sunday in Côte-d'Or "
The Public Good:"Amateur contest of the egg in meurette at the Clos de Vougeot: a Bordelais wins the first prize"
The Public Good:"The world champion of poached eggs shares his secrets at the Dijon International and Gastronomic Fair"
My Commune.info:"Poached egg world championship: a Burgundian wins the prize for creativity"
Hospitality Catering:"Grégory Cuilleron is world champion of the egg in meurette "
Press article for the 2020 edition
Claire in France: "World egg-murderer championship: Bruno Brangea, from Champeaux Les Halles in Paris, world champion! "
France 3 Bourgogne: "Gastronomy: the title of the world champion of eggs in meurette goes to a Parisian chef"
Press article of the 2019 edition
Kiss My Chef : "Œuf en meurette , the recipe of Frédéric Vardon, World Champion"
France Bleu: Stéphane Derbord: "taste is a question of education. It's good to have the essentials very young" "