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Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion
Back to the 2021 edition
Grégory Cuilleron, chef of the restaurant Le Cinq Mains in Lyon is the 2021 world champion and Jérôme Joubert, chef of the Rive Gauche in Joigny wins the 2021 creativity prize
Discover the chefs' creations
Photo credit : Bénédicte Manière
Chef Sylla Issihaka
Restaurant Le P'tit Canon, in Paris
Chef Yves Rebsamen
Restaurant Chez Guy, in Gevrey Chambertin
Chief Oswald Letolle
Restaurant O Bannelier, in Dijon
Chef Vincent Le Douarec
Sébillon restaurant, in Neuilly
Chef Jérôme Joubert
Restaurant Le Rive Gauche, in Joigny
Chief Mourad Haddouche
Restaurant Loiseau Des Vignes, in Beaune
Chef Grégory Cuilleron
Restaurant Cinq Mains, in Lyon
Chef Thomas Collomb
La Table D'Hôte, in Gevrey Chambertin
Chef Olivier Chardigny
Restaurant L'ancienne Auberge, in Vonnas
Chef Bruno Brangea
Restaurant Champeaux Les Halles, in Paris
Chef Franco Bowanee
Restaurant Louis XIII, at the Château du Vault de Lugny
Chef David Ardoint
Restaurant De La Porte Guillaume, in Dijon
Chef Yves REBSAMEN
Restaurant Chez Guy, in Gevrey-Chambertin
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