top of page
Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion
Back to the 2021 edition
Grégory Cuilleron, chef of the restaurant Le Cinq Mains in Lyon is the 2021 world champion and Jérôme Joubert, chef of the Rive Gauche in Joigny wins the 2021 creativity prize


Discover the chefs' creations
Photo credit : Bénédicte Manière
Chef Sylla Issihaka
Restaurant Le P'tit Canon, in Paris

Chef Yves Rebsamen
Restaurant Chez Guy, in Gevrey Chambertin

Chief Oswald Letolle
Restaurant O Bannelier, in Dijon

Chef Vincent Le Douarec
Sébillon restaurant, in Neuilly

Chef Jérôme Joubert
Restaurant Le Rive Gauche, in Joigny

Chief Mourad Haddouche
Restaurant Loiseau Des Vignes, in Beaune

Chef Grégory Cuilleron
Restaurant Cinq Mains, in Lyon

Chef Thomas Collomb
La Table D'Hôte, in Gevrey Chambertin

Chef Olivier Chardigny
Restaurant L'ancienne Auberge, in Vonnas

Chef Bruno Brangea
Restaurant Champeaux Les Halles, in Paris

Chef Franco Bowanee
Restaurant Louis XIII, at the Château du Vault de Lugny

Chef David Ardoint
Restaurant De La Porte Guillaume, in Dijon

Chef Yves REBSAMEN
Restaurant Chez Guy, in Gevrey-Chambertin

bottom of page