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Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion
Back to the 2021 edition
Grégory Cuilleron, chef of the restaurant Le Cinq Mains in Lyon is the 2021 world champion and Jérôme Joubert, chef of the Rive Gauche in Joigny wins the 2021 creativity prize


Discover the chefs' creations
Photo credit : Bénédicte Manière
Chef Sylla Issihaka
Restaurant Le P'tit Canon, in Paris



Chef Yves Rebsamen
Restaurant Chez Guy, in Gevrey Chambertin



Chief Oswald Letolle
Restaurant O Bannelier, in Dijon



Chef Vincent Le Douarec
Sébillon restaurant, in Neuilly



Chef Jérôme Joubert
Restaurant Le Rive Gauche, in Joigny



Chief Mourad Haddouche
Restaurant Loiseau Des Vignes, in Beaune


Chef Grégory Cuilleron
Restaurant Cinq Mains, in Lyon



Chef Thomas Collomb
La Table D'Hôte, in Gevrey Chambertin



Chef Olivier Chardigny
Restaurant L'ancienne Auberge, in Vonnas



Chef Bruno Brangea
Restaurant Champeaux Les Halles, in Paris



Chef Franco Bowanee
Restaurant Louis XIII, at the Château du Vault de Lugny



Chef David Ardoint
Restaurant De La Porte Guillaume, in Dijon



Chef Yves REBSAMEN
Restaurant Chez Guy, in Gevrey-Chambertin



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