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Passion

Take part in the gastronomic dinner in the large cellar of the Château du Clos de Vougeot.
Chef Stéphane Ory will present the theme of the chicken and the egg in a five-act menu.
The members of the jury will award the title of Worldwide œufs en meurette Champion.
Speeches and refrains to drink will mark the evening.

 

Dress code: suits

Gastronomic dinner menu

FIRST PLATE

Sandre de rivière aux petits légumes

et mousseline au safran d'Auxonne en coquille

Saint-Aubin blanc premier cru "Le Charmois" 2015 Tasteviné

DORURE

Les mythiques œufs en meurette du Clos de Vougeot 

Nuits-Saint-Georges 1er cru « Les Poulettes » 2017

SECOND PLATE

Caille fermière farcie Lucculus,

pomme Macaire et raisins au ratafia de Bourgogne

Nuits-Saint-Georges premier cru "Les Cailles" 2013

CHEESES

Fresh and matured Burgundy and Franche-Comté cheeses

Clos de Vougeot grand cru 2015 tasteviné

DESSERT

Œuf à la noisette, 

voile de lait au poivre d'ailleurs et confit d'agrumes

Crémant de Bourgogne brut rosé tasteviné

Coffee and petits fours

Old Marc and sloe liquor from Burgundy

Coffee and petits fours

Old Marc and sloe liquor from Burgundy

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