
Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion

Passion
Take part in the gastronomic dinner in the large cellar of the Château du Clos de Vougeot.
Chef Stéphane Ory will present the theme of the chicken and the egg in a five-act menu.
The members of the jury will award the title of Worldwide œufs en meurette Champion.
Speeches and refrains to drink will mark the evening.
Dress code: suits
Gastronomic dinner menu
FIRST PLATE
Sandre de rivière aux petits légumes
et mousseline au safran d'Auxonne en coquille
Saint-Aubin blanc premier cru "Le Charmois" 2015 Tasteviné
DORURE
Les mythiques œufs en meurette du Clos de Vougeot
Nuits-Saint-Georges 1er cru « Les Poulettes » 2017
SECOND PLATE
Caille fermière farcie Lucculus,
pomme Macaire et raisins au ratafia de Bourgogne
Nuits-Saint-Georges premier cru "Les Cailles" 2013
CHEESES
Fresh and matured Burgundy and Franche-Comté cheeses
Clos de Vougeot grand cru 2015 tasteviné
DESSERT
Œuf à la noisette,
voile de lait au poivre d'ailleurs et confit d'agrumes
Crémant de Bourgogne brut rosé tasteviné
Coffee and petits fours
Old Marc and sloe liquor from Burgundy
Coffee and petits fours
Old Marc and sloe liquor from Burgundy
Passion











