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Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion
Back to the 2022 edition
Joy Astrid Blanchard Poinsot, chef of the Chez Camille restaurant in Arnay (21) is the 2022 world champion and Jean-Bruno Gosse, chef of the Restaurant Loiseau des Ducs in Dijon wins the 2022 creativity prize
Discover the chefs' creations
Photo credit : Bénédicte Manière
Chef Yves Rebsamen
Restaurant Chez Guy, in Gevrey Chambertin
Chief Oswald Letolle
Restaurant O Bannelier, in Dijon
Chef Vincent Le Douarec
Sébillon restaurant, in Neuilly
Chef Jérôme Joubert
Restaurant Le Rive Gauche, in Joigny
Chief Mourad Haddouche
Restaurant Loiseau Des Vignes, in Beaune
Chef Thomas Collomb
La Table D'Hôte, in Gevrey Chambertin
Chef Olivier Chardigny
Restaurant L'ancienne Auberge, in Vonnas
Chef Bruno Brangea
Restaurant Champeaux Les Halles, in Paris
Chef Franco Bowanee
Restaurant Louis XIII, at the Château du Vault de Lugny
Chef David Ardoint
Restaurant De La Porte Guillaume, in Dijon
Chef Sebastien HENRY
Restaurant Biz'Tro, in Beaune
Chef Yves REBSAMEN
Restaurant Chez Guy, in Gevrey-Chambertin
Chef Thomas COLLOMB
Restaurant La Table d'Hôte, in Gevrey-Chambertin
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