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Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion
Back to the 2022 edition
Joy Astrid Blanchard Poinsot, chef of the Chez Camille restaurant in Arnay (21) is the 2022 world champion and Jean-Bruno Gosse, chef of the Restaurant Loiseau des Ducs in Dijon wins the 2022 creativity prize


Discover the chefs' creations
Photo credit : Bénédicte Manière
Chef Eric STARKMAN
Le Gratin Restaurant, New York
Chef Iza GUYOT
Restaurant Le Comptoir de Pagny, in Pagny
Chef Jean-Bruno GOSSE
Loiseau des Ducs Restaurant, in Dijon
Chef Joy Astrid BLANCHARD POINSOT
Restaurant Chez Camille, in Arnay
Chef Maxim LAMOUREUX
Restaurant Chez Monsieur, in Paris
Chef Pascal AUSSIGNAC
Restaurant Club Gascon, London
Chef Philippe AUGE
Restaurant L'Hostellerie de Levernois, in Levernois
Chief Rainier NG
Bistro Gaston Restaurant, Singapore
Chef Richard von Oostenbrugge
Restaurant De Juwelier, in Amsterdam
Chef Sandra HUGUENIN
Restaurant L'Impala des Vignes, in Chevagny-les-Chevrières
Chef Sébastien HENRY
Biz'Tro Restaurant, in Beaune
Chef Thibaud MORGENSTERN
Restaurant Nosch, in Lyon
Chef Thomas COLLOMB
Restaurant La Table d'Hôte, in Gevrey-Chambertin
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