top of page

Discover the chefs' creations

Photo credit : Bénédicte Manière

Chef Christophe Ledru

L'Ouvrée restaurant, in Savigny-lès-Beaune

Chef Christophe Quéant

Restaurant Le Carmin, in Beaune

Chef Florent Colombo

Colombo restaurant, in Ahuy

Chef Frédéric Vardon

Restaurant Le 39V, in Paris

Chef Grégory Cuilleron

Restaurant Le Comptoir Cecil, in Lyon

Chef Julien Martin

Restaurant Le Cellier Volnaisien, in Volnay

Chef Mathieu Scherrer

Gallopin Brewery, in Paris

Chef Olivier Chardigny

L'Ancienne Auberge 1900, in Vonnas

Chef Sébastien Henry

Biz'Tro restaurant, in Beaune

Chef Stéphane Derbord

Stéphane Derbord restaurant, in Dijon

Chef Thomas Collomb

The Rotisserie du Chambertin, in Gevrey-Chambertin

Chef Thomas Protot

Restaurant La Cabotte, in Nuits-Saint-Georges

William Frachot

William Frachot restaurant, in Dijon

bottom of page