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Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion
Back to the 2022 edition
Joy Astrid Blanchard Poinsot, chef of the Chez Camille restaurant in Arnay (21) is the 2022 world champion and Jean-Bruno Gosse, chef of the Restaurant Loiseau des Ducs in Dijon wins the 2022 creativity prize


Discover the chefs' creations
Photo credit : Bénédicte Manière
Chef Eric STARKMAN
 Le Gratin Restaurant, New York

Chef Iza GUYOT
 Restaurant Le Comptoir de Pagny, in Pagny

Chef Jean-Bruno GOSSE
 Loiseau des Ducs Restaurant, in Dijon

Chef Joy Astrid BLANCHARD POINSOT
 Restaurant Chez Camille, in Arnay

Chef Maxim LAMOUREUX
 Restaurant Chez Monsieur, in Paris

Chef Pascal AUSSIGNAC
 Restaurant Club Gascon, London

Chef Philippe AUGE
 Restaurant L'Hostellerie de Levernois, in Levernois

Chief Rainier NG
 Bistro Gaston Restaurant, Singapore

Chef Richard von Oostenbrugge
 Restaurant De Juwelier, in Amsterdam

Chef Sandra HUGUENIN
 Restaurant L'Impala des Vignes, in Chevagny-les-Chevrières

Chef Sébastien HENRY
 Biz'Tro Restaurant, in Beaune

Chef Thibaud MORGENSTERN
 Restaurant Nosch, in Lyon

Chef Thomas COLLOMB
Restaurant La Table d'Hôte, in Gevrey-Chambertin

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