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Chef Frédéric Vardon is the first Worldwide œufs en meurette Champion
Back to the 2022 edition
Joy Astrid Blanchard Poinsot, chef of the Chez Camille restaurant in Arnay (21) is the 2022 world champion and Jean-Bruno Gosse, chef of the Restaurant Loiseau des Ducs in Dijon wins the 2022 creativity prize


Discover the chefs' creations
Photo credit : Bénédicte Manière
Chef Eric STARKMAN
Le Gratin Restaurant, New York



Chef Iza GUYOT
Restaurant Le Comptoir de Pagny, in Pagny



Chef Jean-Bruno GOSSE
Loiseau des Ducs Restaurant, in Dijon



Chef Joy Astrid BLANCHARD POINSOT
Restaurant Chez Camille, in Arnay



Chef Maxim LAMOUREUX
Restaurant Chez Monsieur, in Paris



Chef Pascal AUSSIGNAC
Restaurant Club Gascon, London



Chef Philippe AUGE
Restaurant L'Hostellerie de Levernois, in Levernois


Chief Rainier NG
Bistro Gaston Restaurant, Singapore



Chef Richard von Oostenbrugge
Restaurant De Juwelier, in Amsterdam



Chef Sandra HUGUENIN
Restaurant L'Impala des Vignes, in Chevagny-les-Chevrières



Chef Sébastien HENRY
Biz'Tro Restaurant, in Beaune



Chef Thibaud MORGENSTERN
Restaurant Nosch, in Lyon



Chef Thomas COLLOMB
Restaurant La Table d'Hôte, in Gevrey-Chambertin



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